<h2>ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΗ ΧΑΝΙΩΝ Ι.Κ.Ε</h2><p>ΜΠΕΡΤΣΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.bertsoulakis.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΗ ΧΑΝΙΩΝ Ι.Κ.Ε</h2><p>ΜΠΕΡΤΣΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.bertsoulakis.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΗ ΧΑΝΙΩΝ Ι.Κ.Ε</h2><p>ΜΠΕΡΤΣΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.bertsoulakis.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΗ ΧΑΝΙΩΝ Ι.Κ.Ε</h2><p>ΜΠΕΡΤΣΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.bertsoulakis.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - ΠΟΡΤΕΣ

Κουφώματα

Η ειδική επεξεργασία των ξύλινων κουφωμάτων της εταιρία μας εγγυάται άριστη συμπεριφορά ακόμη και στις πιο βαριές κλιματολογικές συνθήκες.

Kατασκευάζονται με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές από επιλεγμένα υλικά.  H ειδική βαφή με υδατοδιαλυτά βερνίκια, τα καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικά σε κάθε φθορά.  Εξασφαλίζουν υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση χάρη στους διπλούς υαλοπίνακες και στην τετραπλή περιμετρική μόνωση με τέσσερα λάστιχα. Με πολλαπλές εφαρμογές χρήσης και άψογη αισθητική τα κουφώματα μας, σας παρέχουν απόλυτη προστασία και αντοχή στο χρόνο λόγω της ειδικής επεξεργασίας του ξύλου.

Πόρτες

Οι στιγμές που περνάτε σπίτι σας, μόνοι ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι πολύτιμες. Σ’αυτόν το χώρο, επιθυμείτε να σας περιβάλλουν όμορφα πράγματα, που εκφράζουν το προσωπικό σας γούστο και στυλ.
 
Γι’ αυτό και εμείς σχεδιάσαμε με μεράκι και φαντασία, ξύλινες εσωτερικές πόρτες ικανές να δέσουν αρμονικά με την ιδιαιτερότητα και την επίπλωση του κάθε χώρου.
 
Πολύτιμα ξύλα, υπέροχα σχέδια και όμορφα πόμολα, σας περιμένουν να κάνετε τους δικούς σας συνδυασμούς και να συνθέσετε τη δική σας αρμονία αισθήσεων.

Η εξωτερική πόρτα οφείλει να προσφέρει ασφάλεια, να είναι λειτουργική αλλά και να ικανοποιεί αισθητικά, εναρμονιζόμενη με την πρόσοψη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του κτιρίου.